

	OLU	J <b>U</b>						
		MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY	SUNDAY
PARENT +TOT 18-3 years	1hr			10:30-11:30AM 3:15-4:15PM 4:30-5:30PM (SOUTH)			8:45-9:45AM 10:00-11:00AM (SOUTH)	
RHYTHMIC MINI STARS 3-4 years	1hr			10:30-11:30AM (SOUTH)				
KINDERGYM 3-5 years	1hr			10:30-11:30AM 3:15-4:15PM 4:30-6:30PM (SOUTH)			8:45-9:45AM 10:00-11:00AM 11:15-12:15AM (SOUTH)	
ACCELERATED KINDERGYM 4-5.5 years	1.5hr	4:20-5:50PM (NORTH)			4:00-5:30PM (NORTH)	5:35-7:05PM (NORTH)	1:00-2:30PM (SOUTH) 9:00-10:30AM (NORTH) 10:45AM-12:15PM (NORTH)	9:00-10:30AM (NORTH)
ADVANCED KINDERGYM 4-5.5 years	1.5hrx 2 days			4:30-6:00PM (SOUTH) +SATURDAY	4:35-6:05PM (NORTH) +SUNDAY		11:15AM-12:45PM (SOUTH) +WEDNESDAY	10:30AM-12:00PM (NORTH +THURSDAY
RHYTHMIC KINDERGYM 4-6 years	1hr						4:30-5:30PM (SOUTH)	
JUNIOR ACHIEVEMENT 5.5-7 years (Grade 1 & 2)	1.5hr	4:20-5:50PM (NORTH)	6:20-7:50PM (NORTH)	5:45-7:15PM (SOUTH)	5:35-7:05PM (NORTH)		9:00-10:30AM (NORTH) 11:15AM-12:45PM (SOUTH) 1:00-2:30PM (SOUTH)	
BOYS JUNIOR ACHIEVEMENT 5.5-7 years (Grade 1 & 2)	1.5hr						1:00-2:30PM (SOUTH)	
JUNIOR ACCELERTED 5.5-7 years (Grade 1 & 2)	2hr	6:05-8:05PM (NORTH)				4:30-6:30PM (NORTH)	10:45AM-12:45AM (NORTH)	10:00AM-12:00PM (NORTH)
JUNIOR ADVANCED 5.5-7 years (Grade 1 & 2)	2hr x 2days		4:00-6:00PM (NORTH) + SATURDAYS	4:00-6:00PM (SOUTH) +SATURDAYS			1:00-3:00PM (NORTH) +TUESDAY 2:30-4:30PM (SOUTH) + WEDNESDAYS	
JUNIOR RHYTHMIC 7-9 years (Grade 1 - 4)	1.5hr						4:30-5:30PM (SOUTH)	9:00-10:00AM (NORTH)
INTERMEDIATE ACHIEVEMENT 8-9 years (Grade 3 & 4)	2hr	6:05-8:05PM (NORTH)		5:45-7:45PM (SOUTH)			10:45AM-12:45AM (NORTH) 1:00-3:00 (SOUTH)	
INTERMEDIATE ACCELERATED 8-9 years (Grade 3 & 4)	2hr	6:20-8:20PM (NORTH)			4:05-6:05 PM (NORTH)			10:00AM-12:00PM (NORTH)
INTERMEDIATE ADVANCED 8-9 years (Grade 3 & 4)	2hr x 2days		4:00-6:00PM (NORTH) +SATURDAY		6:20-8:20PM (NORTH) +SUNDAY		1:00-3:00PM (NORTH)+ TUESDAY	12:15-2:15PM (NORTH) + THURSDAY
SENIOR ACHIEVEMENT 10-13 years (Grade 5 - 8)	2hr	6:05-8:05PM (NORHT)	6:20-8:20PM (NORTH)	5:45-7:45PM (SOUTH)			10:45AM-12:45AM (NORTH) 1:00-3:00PM (SOUTH)	
SENIOR ACCELERATED 10-13 years (Grade 5 - 8)	2hr	6:20-8:20PM (NORTH)			4:05-6:05PM (NORTH)			10:00AM-12:00PM (NORTH)
SENIOR ADVANCED 10-13 years (Grade 5 - 8)	2hr x 2days		4:00-6:00PM (NORTH) +SATURDAY		6:20-8:20PM (NORTH) +SUNDAY		1:00-3:00PM (NORTH) +TUESDAY	12:15-2:15PM (NORTH) + THURSDAY
JUNIOR TUMBLING 5.5-7 years (Grade 1 & 2)	1hr	4:35-5:35PM (NORTH)				4:35-5:35PM (NORTH)		
INTERMEDIATE TUMBLING 8-9 years (Grade 3 & 4)	1.5hr		7:15-8:45PM (NORTH)				9:00-10:30AM (NORTH)	
INTERMEDIATE TUMBLING ADVANCED 8-9 years (Grade 3 & 4)	1.5hr							12:45-2:15PM (NORTH)
SENIOR TUMBLING 10-13 years (Grade 5 - 8)	1.5hr		7:15-8:45PM (NORTH)					
SENIOR ADVANCED TUMBLING 10-13 years (Grade 5 - 8)	1.5hr							12:45-2:15PM (NORTH)